Referenciák

Gabriella

"Ma sikerült egy nagyon kedves és nagyon szimpatikus tanácsadóval konzultálnom! A posztban megosztott listáról valasztva nagyon jó kezekbe kerültünk. Menthető a helyzetünk a szakember szerint és már a "gyógyulás" útjára is léptünk ugyanis már a tanácsadás alatt is sikerült mellre helyezni a kislányom és azóta is többször is! Így újult erővel folytatom tovább a cicizést és bízom abban is hogy a pótlást el tudjuk majd felejteni."

Barbi és Flóra


"Szia! Nagyon régóta készülök írni, mert még mindig nem győzök hálálkodni azért, amit értünk tettél. Egy hónapja Flóra teljesen anyatejes baba lett. Ha ràgondolok, még mindig könny szökik a szemembe. Sikerült! Flóra megfázott, és többször kelt éjszaka. Egyébként is hetek óta "veszekedett" az esti pótlás adásakor, szinte mindig kitolta a nyelvèvel. Szóval úgy döntöttem hogy kihasználom az éjszakai ébredéseit, és bíztam benne, hogy "csinál magának" annyi tejet, amennyi elég. Így is lett. Szépen beállt, és már elég neki. Mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent!"

Bodnár család


"Annyira megnyugtatott minket a férjemmel, mert ezt a sokmindent összeadva nagyon meg voltunk ijedve... Önnél nagyobb segítséget és szakértelmet el sem tudok képzelni. A facebook oldalát is bekövettem, mert nagyon nagy hasznomra fog válni. Valószínűleg fogom még keresni, ha nem okoz gondot :) Végtelen hálával minden jót kívánva: A Bodnár család"

Enikő és Lili (4 hónapos)


"Sikerült!! Szül. Súly 3350, legkisebb:3150 és ma 6725g! Köszönöm a segítségedet!! A munkádnak pedig nagyon sok értelme van, hamarabb kellett volna belefogni, akkor Ányos is anyatejes lehetett volna.... "

Krisztina


"Szia Miléna!  Köszönünk minden segítséget tőled, szuper tanácsadó vagy ! A legjobbakat kívánom Neked"

Zsófiék


"Majdnem 5 hónap kellett, de sikerült! Köszönöm, hogy segítettél hinni benne, magamban, hogy jó úton járunk és hogy érdemes kitartani."

Mira babáék


"Először is,nagyon szépen köszönjük a segítséged,minden elismerèsünk a szakértelmednek! Ebben a nehèz helyzetben,nagyon nagy szükségünk volt,van rád! Remènykedünk benne,hogy hamarosan túl jutunk a szoptatàsi nehézségeken,de addig kérlek maradj velünk,legyél nekünk! Màr most mérhetetlenül hàlásak vagyunk neked."

Mónika (koramami) és Levi


"Majd segíts légyszi, hogy hogy kezdjem a szoptatást, fejjek vagy mi legyen... Te a múltkor is nagyon jó voltál nekem, simán beindítottad a tejtermelést baba nélkül."

Erika és Kamilla


"Köszönöm, hogy megtanítottad, hogy tej nélkül is van értelme szoptatni és nyolc hónapon át szoptathattam Kamit."