Ahol találkozhatunk

Szoptatásra hangoló - várandósoknak

Online sorozat. A csoportos szoptatásra felkészítő alkalmakat a járványügyi korlátozások miatt online térbe helyeztem.Ennek a legnagyobb előnye, hogy a helyi kismamákon túl, már bárki csatlakozhat az eseményhez, térbeli korlátok nélkül. Ha szeretnél részt venni az alkalmakon, írj a jelentkezéshez egy e-mailt az  info@anyatejnagykovet.hu címre, és küldöm a belépéshez a meghívót.

A következő sorozat alkalmai:

2022. június 2. 10.00
és
2022. június 9. 10.00


Az egyes alkalmakon külön - külön is részt tudsz venni. Részletekért kövesd a facebook oldalamon az eseményeket.Tekintettel a járványügyi előírásokra, a személyes közös alkalmak sajnos szünetelnek.

¤ Szoptatási szaktanácsadás havonta egy alkalommal (ingyenes - bejelentkezés szükséges)

¤ Babagondozási tanácsadás minden harmadik csütörtökön 10.30-12.00 között, előre meghatározott tematika szerint. (ingyenes - bejelentkezés szükséges)

¤ Havi rendszerességgel tartott babázós traccsparti hétköznapokról, ünnepekről, örömről, bánatról nekünk, Nektek, Önöknek  ÉDESANYÁKNAK. Megértünk, elfogadunk, támogatunk, várunk Rád.

Ahol már jártam

Beszámolók, érdekességek, munkásságom. Leírások konferenciákról, szakmai találkozókról, tanfolyamokról.

Egyesületünk az Életkezdet Szakmai Egyesület részt vett a Parlamentben a szoptatás világnapja alkalmából rendezett konferencián.